Velocity Micro Lanseaza 3 noi sisteme desktop de gaming

Velocity Micro

Velocity Micro

Velocity Micro, produtorul American de echipamente de gaming ultra-performante, a anuntat astazi ca lanseaza 3 sisteme desktop Ivy Bridge la preturi accesibile, incepand de la $850. Pare-se, lansarile de astazi sunt ultimele produse iesite de pe poarta companiei din Richmond, asta inainte ca Velocity Micro sa isi faca debutul pe piata laptop-urilor si al netbook-urilor.

Cele 3 modele lansate astazi, Vector Z70, Edge Z40, Raptor Z90, au preturi cuprinse intr $850 si 1200, si sunt adresate indeosebi sectorului de gaming.

Vector Z70, a carui pret este de $849, este cel mai “slab” dintre cele mentionate mai sus, fiind dotat cu un HDD de 500 de Gb, 4 Gb de memorie RAM – cu posibilitate de upgrade de pana la 10 GB – si un procesor Intel Pentium G620 de 2,6 Ghz ce poate fi setat sa suporte o viteza maxima de 3,4 Ghz.

Al doilea model lansat azi, Edge Z40, al carui pret e sub pragul de $1000 cu doar $1, impresioneaza prin placa video de 1 Gb, Nvidia GeForce GTS450 CPU, are in dotare un procesor Intel din a treia generatie de 2,9 Ghz si nu mai putin de 1000 de Gb pe HDD. Setat pentru a oferi experiente deosebite in materie de gaming, Edge Z40 este un model menit sa se “bata” cu produsele din seria Alienware.

Despre ultimul, Raptor Z90, nu se stiu foarte multe, decat ca are incorporata o placa video GeForce GTX680 si un procesor Intel Core I7-3770, capabil sa faca fata unei viteze de procesare de 3,0 Ghz. In  ceea ce priveste pretul, pare-se ca doar componentele unitatii centrale vor costa $1199, urmand ca monitorul si toate perifericele sa fie comandate separat in functie de preferintele personale ale clientilor.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress