Televizoarele pentru jocuri, de la mit la adevar

Cum s-ar putea termina o saptamana mai frumos decat cu un meci de FIFA sau o cursa de masini de neuitat, o spun multi dintre gamerii inrairi de la noi din tara?

Pe buna dreptate ca asa este, iar la tinerete aceste lucruri conteaza foarte mult la nivel de grup social, iar relaxarea si destinderea isi are locul, mai ales daca au fost sau vor veni examene grele in institutiile de invatamant.

Insa, cu siguranta nimeni nu doreste sa piarda sau sa fie codas, iar in acest caz un televizor cu o tehnologie aparte poate face diferenta asupra performantelor din joc, sau asupra efectelor oferite de acesta.

Intr-un televizor care se foloseste pentru jocuri sunt anumite caracteristici care conteaza mai mult decat orice cum ar fi timpul de raspuns, input lag-ul si rezolutia.

Input lagul este un aspect care se dovedeste a fi decisiv atunci cand dorim sa facem o comanda din controller. Cu cat televizorul si consola raspunde mai rapid la comenzile tale cu atat aceasta are mari sanse sa iti ofere cele mai bune rezultate in joc.

Dar sa revenim un pic si la rezolutie sau functii speciale, iar atunci observam ca rezolutiile mari, dar si efectele pot face legatura, mai ales in jocuri care sunt cu totul si cu totul atractive, ce presupun multa actiune.

Nu ne ramane decat sa aflam care sunt acele modele de televizor, capabile sa raspunda cu brio tuturor comenzilor in timp util, dar si care beneficiaza de functii si setari aparte.

Televizor LED Smart Panasonic TX-58DX730E

V-ati gandit vreodata ca un televizor poate oferi perfectiunea la superlativ?

Acest smart TV care dispune de caracteristici superioare ale imaginii si care are un design placut este garantia ca totul este posibil!

Pretul de 4500 lei este fara doar si poate un real castig pentru o casa moderna si mai ales pentru pasionatii de jocuri, functiile speciale nelipsind din peisaj.

Dispune de diferite moduri pentru diverse aplicatii, efecte 4K Pure direct, acces nelimitat la aplicatii pentru internet si serviciul In-House TV Streaming, pentru un confort si o vizionare adecvata a tuturor cadrelor.

Mai mult decat atat procesorul sau Quad Core asigura viteze nebanuite fara sa existe ezitari.

Televizor LED Smart Android, Philips 55PFH5500/88

Procesorul Dual Core de pe acest televizor este garantia ca totul se petrece mai rapid decat ti-ai imaginat vreodata.

Functiile sale unice ajuta la reproducerea unor imagini vibrante si dinamice in cel mai bun mod posibil, iar functia Google Play arata ca acest televizor este special pentru pasionatii de jocuri, usurinta in descarcare dar si programele aferente facand de departe diferenta.

Totul la pretul de 2500 lei, redus cu peste 30% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionat din mediul online.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress