Tabletele cu ecrane mari au un viitor fulminant

Dupa ce ani de zile producatorii se chinuiau sa fabrice telefoane din ce in ce mai mici, mai nou se vand foarte bine dispozitivele cu ecrane din ce in ce mai mari. Fiecare telefon sau tableta care apare pe piata, ca o imbunatatire a modelului precedent, are o diagonala mai mare a ecranului. Desigur ca exista o limitare in acest sens, caci greu ar fi sa tine in buzunar un televizor, asa ca aceasta strategie va avea un final candva, punctul forte va trebui sa fie alta caracteristica.

Cele mai mari companii de tehnologie din lume sunt gata de a lansa cele mai mari tablete in acest an, cu Apple, Microsoft si Samsung fiind deja inscrise in aceasta cursa. Startul a fost dat de Microsoft, care a dezvalui deja ca are in plan sa scoata pe piata tablete cu diagonale de 12.3 inch si 13.5 inch. Atasarea unei tastaturi inseamna ca tabletele se pot transforma in laptopuri, ceea ce inseamna o mobilitate si mai mare, la care se adauga functiile tactile care vor creste posibilitatile de folosire.

Cursa este stransa, Apple fiind interesat sa scoata 12.9 inch iPad Pro tablet computer, in timp ce Samsung tinteste spre un display de 18.5 inch care va fi cu siguranta foarte interesant. Mai mult ca sigur ca vom avea de-a face cu o schimbare de mentalitate si de utilizare a tabletelor pe scara larga.

Desi sunt voci care spun ca sunt bizare tabletele cu ecrane din ce in ce mai mari, producatorii afirma ca aceasta directie satisface o cerere tot mai mare a cumapratorilor de a avea dispozitive all-in-one, in felul acesta reusindu-se integrarea lor cu preturi de comercializare cat mai mici, dar cu reusita oferirii acestor functii intr-un singur aparat.

Piata internationala se pregateste pentru o schimbare majora in ceea ce priveste tabletele, ramane de vazut cum se va acomoda piata romaneasca de tablete romanesti, cum vor arata noile modele si ce schimbari vor fi aduse dispozitivelor care vor aparea pentru comercializare in urmatorul an.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress