Service si reparatii iPad

ipad3

iPad este unul dintre produsele de baza al companiei Apple, de-a lungul timpului capatand supranumirea de cea mai buna tableta de pe piata.

In aceasta ecuatie intervin doar superlativele, atat in cazul celor de la Apple, unul dintre cele mai puternice branduri ale industriei de specialitate, cat mai ales iPad-ul ca divizie, nu putini fiind cei care investesc sume consistente in achizitionarea unui astfel de device.

Desi esta una dintre cele mai bune tablete de pe piata, putem aduce in discutie anumite carente care conduc la o deteriorare prematura.

Din fericire, indiferent de situatia care a condus la deteriorarea sau defectarea unei tablete Apple iPad, exista solutii viabile prin care puteti readuce la viata device-ul investind sume mult mai scazute decat valoarea de piata.

Concret, pentru a salva o tableta Apple, aveti nevoie de service si service iPad intr-unul dintre service-urile de calitate, firma noastra avand o experienta de mai bine de sase ani in acest domeniu de activitate.

Conform spuselor , No Brand Express Team este unul dintre cele mai de succes service-uri de pe piata, printre clientii din portofoliul nostru regasindu-se atat persoane fizice cat si companii de mare anvergura.

Preluam o varietate de tablete insa iPad-urile detin o cota de piata destul de importanta, in prim plan regasindu-se atat modele vechi cat si ultimele produse lansate pe piata din Romania de compania nord-americana.

Ce modele de iPad reparam?

De-a lungul ultimilor ani, cei de la Apple au lansat mai multe modele de tablete care s-au bucurat de un real succes in randul utilizatorilor.

Achizitionate intr-un numar foarte ridicat, era evident ca vor fi multe situatii in care anumite componente se vor degrada, in aceste conditii intervenind in vederea repararii rapide si eficiente.

Oferim service si reparatii pentru orice model de iPad, inclusiv pentru iPad 2, iPad 3, iPad mini, iPad 4 sau chiar iPad Air, ultima gaselnita a celor de la Apple.

Indiferent de defectul pe care ni-l comunicati, va oferim consultanta si diagnosticare absolut gratuite, doar in acest fel putand trage o concluzie finita in privinta operatiunilor de service.

La finele colaborarii noastre, veti primi produsul reparat si perfect functional, o fisa de service cat si o garantie care poate ajunge pana la 24 de luni pentru anumite componente.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress