Philips a lansat un monitor premium Quad HD

Philips a prezentat*recent un monitor LCD cu o rezolutie Quad HD, iar partea importanta este ca se poate alege rezolutia optima de functionare, fiind disponibile doua versiuni 2560 x 1140 pixeli precum si 2560 x 1090 pixeli. Acest numar impresionat de pixeli este datorat benzilor largi DisplayPort, HDMI si Dual DVI. Monitorul ofera culori la o calitate impresionata, culori vii, redate cu ajutorul tehnologiei folosite in panourile AH-IPS.

Monitorul a fost realizat de MMD, un partener de incredere a companiei Philips. Aceasta dispune de o diagonala de 25 de inch precum si functii special create pentru a oferi imagini de foarte inalta calitate. Monitorul este adresat tuturor celor care vor culori decente, cat mai realiste si naturale, dar totodata este conceput pentru cei care lucreaza in domenii de creatie si folosesc programe de editare, grafica 3D sau pentru birouri de arhitectura. Dar sa nu uitam ca monitorul este dotat chiar si cu un sistem stereo, iar conexiunea se face prin intermediul USB 3.0, astfel incat imaginea se transmite mai repede de la sursa.

In ultima vreme Philips pune mare accent pe materialele reciclate, tocmai de asta foloseste materiale reciclate pentru produsele create. Monitorul a fost realizat din materiale reciclate, ceea ce inseamna ca este un produs friendly-nature. Este un simplu monitor la prima privire, dar acesta dispune de multe functii utile. Aici amintim functia Flicker-Free, adica o tehnologie patentata, care regleaza automat luminozitatea, astfel incat sa nu apara starea de discomfort.

Dar sa nu uitam sa mentionam si aspecte legate de design. Monitorul are o grosime de doar 2.5 mm, are o rama neagra, care nu depaseste dimensiunea de 3.5 mm. Suportul este unul impresionat numit SmartErgoBase, acesta este un suport interesant, deoarece ne permite inclinarea in aproape orice unghi dorit. Momentam nu este inca comercializat, acesta este asteptat abia la inceputul lunii viitoare. Despre pret nu putem spune nimic, inca nu este cunoscut.

Stiri IT&C pe solutiipc.ro

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress