De ce Intel Core i7-3770K

Procesoare Core-a treia generatie Intel au aparut in cele din urma. Pana la debutul lor, aceste cipuri de noua generatie au trecut sub numele de cod “Ivy Bridge,” la fel ca predecesorii lor din a doua generaČ›ie, cunoscut sub numele de “Sandy Bridge” din seria Intel.

 

Intr-adevar, “Sandy Bridge” a devenit un cod recunoscut desi nerecunoscut oficial de Intel.
La procesoarele Ivy Bridge, inovatia cheie este una specifica noii familii de cip Intel: Compania a redus esential arhitectura in chip, capabil sa incorporeze mai mult, fara a creste dimensiunea ssau temperatura de lucru.

 

In 2011 de chips-uri Sandy Bridge, a adus modificari mai putin evidente.

De data aceasta, Intel a redus si mai multe schimbari dar a introdus o alta intorsatura: a imbunatatit semnificativ performanta grafica. Accelerarea grafica, inceputa cu la procesoare Intel cu familia Sandy Bridge, s-a dezvoltat foarte mult la Intel Core i7-3770K.

Dar performanta grafica a fost mare la asa numitul Intel HD Graphics 4000, circuite de grafica si accelerare integrata.

La acest procesor acest lucru este cele mai impresionant, cipul consumand in acelasi timp mai putina energie decat predecesorii sai.
De asemenea, impresionanta este evolutia preturilor.

In ciuda imbunatatirilor cu grafica, Intel a facut, preturile pentru procesoarele Ivy Bridge cu cativa dolari mai mici decat cele ale echivalentelor lor de-a doua generație.

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress