Cum se repara un display de iPhone 6

Posesorii de iPhone 6 si iPhone 6 plus pot intampina diferite probleme la scaparea telefonul pe jos.  Ca orice smartphone de ultima generatie, aceste dispozitive nu au rezistenta dorita de posesorii acestora. Un soc mecanic mai dur este de ajuns ca geamul protector sau, in cel mai rau caz, display-ul sa se sparga.

Sunt 2 metode de a repara ecranul unui iPhone 6 sau iPhone 6 plus. Daca este spart doar geamul, sticla lui se poate schimba. Geamul este lipit in totalitate pe suprafa display-ului LCD iar inlaturarea lui se face doar in laboratoare speciale care dispun de personal cu experienta. Si lipirea noului geam se face tot de un personal calificat, cu solutii si unelte speciale. Aceasta prima metoda este cea mai ieftina, solutia cea mai buna fiind inlocuirea display-ului complet.

Schimbarea display-ului pentru smartphone-ul iPhone 6 se face in deplina siguranta in incinta service-ului nostru. Piesele folosite de noi sunt de o calitate foarte buna (dispun si de garantie). Display-ului de iPhone 6 este de o calitate similara cu cea a display-ului original. Si, bineinteles, majoritatea service-urilor gsm spun ca acest produs este original Apple. Pentru mai multe detalii, preturi si disponibilitatea produsului te asteptam sa ne contactezi.

Service-ul nostru garanteaza ca orice reparatie este facuta cu piese foarte bune si ca orice serviciu dispune de atentie maxima in cadrul firmei. La service-ul nostru preturile sunt pentru orice buzunar, serviciile sunt efectuate in cel mai scurt timp iar calitatea este ireprosabila. Te asteptam sa te convingi.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress