Cum sa-ti incarci corect tableta

Tableta este unul din dispozitivele de care oamenii din toate partile au devenit din ce in ce mai dependenti, mai ales ca evolutia tehnologica ne impinge sa utilizam din ce in ce mai mult astfel de dispozitive. De aceea, toti ne dorim ca bateria telefonului, laptopului sau tabletei noastre sa dureze cat mai mult. Pentru asta am pregatit o serie de sfaturi care sa te ajute sa-ti incarci corespunzator tableta Asus, Acer, Samsung sau de la orice alt brand.

Toti ne-am lasat cel putin o data telefonul, laptopul sau tableta la incarcat peste noapte, dupa ce acestea s-au incarcat 100%. Dar este bine sa iti lasi tableta Samsung, Asus, Acer, Lenovo sau de la orice alt brand conectata la incarcator?

Chiar daca unii specialisti considera ca durata de viata a bateriei unei tablete Asus nu este afectata daca o lasi conectata la incarcator toata noaptea, altii cred ca este mai bine sa nu procedam in acest fel, deoarece, in timp, acest lucru poate duce la deteriorarea bateriei datorita supraincalzirii.

Tot acestia ne sfatuiesc sa lasam tableta Asus sau de orice alt fel la incarcat fara accesoriul de protectie, care impiedica dispozitivul sa se raceasca.

Desi mare parte dintre noi suntem de parere ca cel mai bine e sa pastram tableta la incarcat pana bateria se incarca 100 %, oamenii ce lucreaza in acest domeniu ne avertizeaza ca ideal este sa incarcam o tableta, un telefon sau orice dispozitiv ce dispune de o baterie Litiu – Ion intre 50 si 80%, pentru ca in acest mod vom proteja viata bateriei. Astfel, incarcarile pe perioade scurte nu afecteaza cu nimic durata de viata a unei baterii de acest fel.

Este bine sa folosim un incarcator original pentru telefoane, tablete sua laptopuri de la diferite branduri precum Asus, Samsung, Acer, Lenovo si altele.

Daca l-ati stricat pe al vostru, veti gasi o multime de site-uri care va pot livra acasa toate accesoriile de care aveti nevoie.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress