Cele mai bune tablete ale anului 2017

In lumea moderna exista o multime de tehnologii noi iar astazi vom vorbii despre cea mai buna tableta de pe piata.

Cea mai cunoscuta si folosita, dar si cu un pret mic este Samsung galaxy tab 3. Aceasta este o tableta cu un ecran 4 : 3 cu diagonala de 9,7” si ecran AMOLED ultra hd. Ce apare nou la aceasta tableta este stylusul capacitiv precum la gamele Galaxy Note sau iPAD Pro. Tabelta dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 820, foarte performant fata de alta tablete si o memorie RAM de 4 GB si o memorie interna foarte mare de 32 GB.

Fiind o tableta moderna, nu lipseste senzorul de amprente cat si camera foarte buna cu senzor de 13 si 5 MP. Pe langa toate aceste facilitati, dispune si de un sistem audio cu patru difuzoare si incarcare rapida.

Ceva mai bun dar si mai scump decat tableta celor de la samsung este iPAD Pro. Aceasta preia caracteristicile iPAD Mini, avand carcasa putin mai groasa cat si ecranul nelaminat, dar, dispune de procesorul A9, care dispune de facilitati foarte bune. Chiar daca pare invechita, ramane o atractie pentru cei ce doresc o tableta cu un sistem de operare bogat, cu mii de aplicatii. Este o tableta foarte buna, mai ales navigarea se face foarte usor incat puteti viziona si filme online pe ea pe http://filmonpro.com. Dispune de 2 Gb memorie ram si un spatiu intern de stocare de 32 sau 128 Gb. Pe langa acestea are un senzor de amprente si optional LTE.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress