Ce se poate intampla daca nu avem un soft antivirus de calitate?

Cei mai multi dintre noi suntem foarte prinsi in treburile de zi cu zi si atunci cand ne accesam computerul nu bagam de seama la niste reclame sau la niste filme ale caror fisiere sunt corupte.

Insa noi venim si va precizam ca toate aceste detalii conteaza, iar ferestrele de tip pop-up si descarcarile de pe site-uri cu un trafic mic sunt foarte daunatoare calculatorului dumneavoastra.

Virusii informatici se dezvolta odata cu tehnologia si ataca computerele fara sa ne dam seama, iar daca nu avem un antivirus de calitate care sa detecteze la timp cele mai noi versiuni, riscam ca informatia noastra sa fie accesata, riscam sa avem probleme cu accesarea computerului nostru sau riscam ca acesta sa nu mai incarce unele programe.

Desigur, un antivirus gratuit se gaseste la tot pasul, dar acesta nu ofera si garantia ca lucrurile vor sta chiar in regula.

Cel mai folosit antivirus gratuit de catre utilizatorii globali este Avira, care a dezvoltat o versiune decenta pentru ca datele noastre sa fie protejate cum trebuie, iar computerul nostru sa fie updatat la timp.

Dar oare acesta sa fie suficient pentru o protejare totala a computerului nostru?

Daca stam sa ne gandim avem nevoie de o protectie marita, mai ales daca obisnuim sa navigam mult pe internet, sa descarcam filme, poze, diverse programe, iar pentru acest lucru avem nevoie de internet security, firewall ridicat, program antispyware, un lucru pe care un antivirus standard nu-l poate face la capacitate maxima.

Cele mai multe antivirusuri standard nu ofera toate aceste optiuni free, iar ultima solutie pare a fi aceea de a cauta cel mai bun antivirus cu licenta pentru a ne proteja computerul.

Acesta se poate gasi in diverse magazine de electrocasnice sau chiar de pe site-ul producatorului, iar in 2017 ne este pusa o lista cu cele mai bune antivirusuri la dispozitie dupa cum urmeaza: Bit Defender, Kaspersky, Eset si Avast.

Insa dintre toate, pachetul Bit Defender ne-a atras atentia datorita faptului ca are grija sa contracareze atacurile informatice fara sa afecteze performantele pc-ului si mai mult protejeaza toate datele si ne ajuta sa avem siguranta chiar si in ceea ce priveste platile private.

Functia OneClick Security ne fereste de orice greutate de a folosi antivirusul, odata setat si instalat acesta facandu-si treaba singur, avertizandu-ne doar cand ceva nu este in regula, fara sa apara mesaje insistente cum se intampla de obicei la alte antivirusuri mai ales la cele free.

Pretul unui pachet complet incepe de la 80 lei si este ideal pentru protejarea calculatorului nostru timp de 1 an de zile!

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress